Markköp

Äger du mark och vill sälja?

Är du markägare och letar efter en trygg, kunnig partner att samarbeta med? Då har du kommit rätt! Kynningsrud är intresserade av att förvärva mark i attraktiva lägen, både för flerbostadshus och småhus. Det kan vara allt från en obebyggd skogsfastighet till en industrifastighet med utvecklingspotential eller ett projekt med antagen detaljplan.

Image

Trygg och kompetent aktör

Kynningsrud Bostäder ingår i den norska Kynningsrud-koncernen som grundades 1946 och fortfarande ägs av familjen Kynningsrud. Koncernen har alltid verkat i bygg- och anläggningsbranschen och har lång erfarenhet av att utveckla och äga bolag som är marknadsledare i sina respektive nischer, så som mobilkranar, prefabelement och grundläggning. Samarbetar du med oss får du därför både en trygg och finansiellt stark partner, men framföra allt en kunnig bostadsutvecklare. 

Image

Vi är med hela vägen

Vi förvärvar mark för att vara med under hela kedjan, från detaljplan tills att husen står klara. Vi har erfaren och kompetent personal som ser till att potentialen på din fastighet/mark realiseras. Vi är samtidigt en driven samarbetspartner som är med dig under resans gång och ser till att projektet når i mål.
Image

Vi vill utveckla vackra och bra bostäder

Vi vill utveckla projekt med hög kundnöjdhet, nöjda samarbetspartners och arkitektonisk finess. Det innebär att vi tar vara på platsens förutsättningar och vill skapa så attraktiva och bra produkter som möjligt. Bostäder med det lilla extra kan man kalla det. Allt för att både du som markägare och bostadsköparna ska bli nöjda!

Välkommen att kontakta mig!

Ringa eller mejla mig om du har frågor om att samarbete med oss.

Foto på Marcus Gyllenstål

Marcus Gyllestål

Affärsutvecklare

+46 722 053 815
marcus.gyllestal@kynningsrud.se