Om oss

Vi skapar nya hem i Västsverige

Kynningsrud Bostäder skapar både nya vackra hem och attraktiva områden i Västsverige. Vårt mål är att, med kundens behov i fokus, bidra till en gynnsam samhällsutveckling och till att allt fler får möjligheten att hitta en ny bostad.

Känn dig trygg

Vår ambition är att vara en trygg aktör som alltid hittar lösningar inom bygg och bostadsutveckling, både för dig som kund och våra samarbetspartners. Vi skapar ständigt nya kvaliteter som resulterar i bekvämare bostäder, attraktivare områden och en grönare miljö. För oss handlar det om glädjen att vara till nytta.

Kynningsrud Bostäder ingår i den norska Kynningsrudkoncernen som grundades 1946 och fortfarande ägs av familjen Kynningsrud. Koncernen har alltid verkat i bygg- och anläggningsbranschen och har lång erfarenhet av att utveckla och äga bolag som är marknadsledare i sina respektive nischer.

Vi vill ge dig tid över

Att flytta in där ingen annan bott är en unik känsla. Här skapar du ditt eget hem helt och hållet utifrån dina egna behov och önskemål. Du blir den förste att kliva in i duschen, du får inviga ugnen till premiärmiddagen och kylskåpet luktar nytt och fräscht.

Dessutom slipper du ägna timmar åt renoveringar och hemmafix. Istället kan du fokusera på sådant som du helst av allt vill göra. Välkommen till ditt nya hem!