Om oss

Vi skapar nya hem i Västsverige

Kynningsrud Bostäder skapar både nya vackra hem och attraktiva områden i Västsverige. Vårt mål är att, med kundens behov i fokus, bidra till en gynnsam samhällsutveckling och till att allt fler får möjligheten att hitta en ny bostad.
Image

Känn dig trygg

Vår ambition är att vara en trygg aktör som alltid hittar lösningar inom bygg och bostadsutveckling, både för dig som kund och våra samarbets­partners. Vi skapar ständigt nya kvaliteter som resulterar i bekvämare bostäder, attraktivare områden och en grönare miljö. För oss handlar det om glädjen att vara till nytta.

Kynningsrud Bostäder ingår i den norska Kynningsrud­koncernen som grundades 1946 och fortfarande ägs av familjen Kynningsrud. Koncernen har alltid verkat i bygg- och anlägg­nings­bransch­en och har lång erfarenhet av att utveckla och äga bolag som är mark­nads­ledare i sina respektive nischer.

Sedan 1 mars 2024 är den norska fonden Union huvudägare i Kynningsrud Bostäder vilket ger bolaget ytterligare stabilitet.

Image

Vi vill ge dig tid över

Att flytta in där ingen annan bott är en unik känsla. Här skapar du ditt eget hem helt och hållet utifrån dina egna behov och önskemål. Du blir den förste att kliva in i duschen, du får inviga ugnen till premiär­middagen och kylskåpet luktar nytt och fräscht.

Dessutom slipper du ägna timmar åt renoveringar och hemmafix. Istället kan du fokusera på sådant som du helst av allt vill göra. Välkommen till ditt nya hem!