Poolkanten

Bo bekvämt mitt i Partille

I Simhallskvarteret i centrala Partille kommer Kynningsrud Bostäder tillsammans med AF Projektutveckling att utveckla och bygga ca 70 attraktiva bostadsrätter. I kvarteret kommer det även att byggas hyresrätter och en simhall av det kommunala bolaget Partillebo. Byggstart är planerat till 2024 och hela kvarteret kommer stå klart 2027.

Anmäl ditt intresse

Rum och kök

1 – 5

Boyta

30 – 110 kvm

Säljstart

2024/2025
Inflyttning
2027
Planering
Säljstart

Byggstart

Upplåtelse
Inflyttning

Planering pågår
Säljstart
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttning

Nära till det mesta

I Simhallskvarteret bor du i en ny bekväm bostad i en upplevelserik och stimulerande miljö med såväl kultur, sport och naturupplevelser bokstavligen runt knuten.  Dessutom är det nära till service och handel. 

Partille är en expansiv kommun med ambitioner och 40 000 invånare. Att Partille är populärt är inte svårt att förstå, 60 procent av kommunens yta består av skyddad natur. Om inte upplevelserna på hemmaplan räcker till, tar det endast 9 minuter med tåg till Göteborgs centralstation.

Nya hem för en aktiv livsstil

En nybyggd bostad ger dig tid över till annat. I det närmsta kvarteret finns Partille Arena som bjuder på sport och olika  typer av evenemang. Snart är också den nya simhallen på plats.
 
Säveån är en annan arena som erbjuder forspaddling, laxfiske och fantastiska cykel- och promenadstråk. Uppströms finns en åkrök med en sandstrand – en perfekt badplats. Du hittar fler badplatser runt Aspen och Kåsjön.
Kring Säveån finns också ett rikt naturliv med bävrar, lax, småfåglar, ugglor och även den färgrika kungsfiskaren.
 
Att du har nära till barnomsorg, skolor, butik, restauranger gör vardagen enklare. Allum med sitt breda utbud av butiker ligger på gångavstånd.

Kultur och historia

2 december 1856 invigdes invigdes järnvägssträckan Göteborg-Jonsered och 1901 fick Partille sitt vackra stationshus. Säveåns dalgång bjuder på en resa genom svensk industrihistoria.

Idag har Jonsereds Fabriker fått nytt liv med bagerier, bryggeri, restauranger och en mängd nya företag. På höjden ovanför ligger den gamla herrgården med sina trädgårdar. 

Anmäl intresse

* nödvändiga

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot information och marknadsföring via e-post och sms från oss. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken i vårt nyhetsbrev. Mer om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter hittar du här.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.

Välkommen att kontakta oss!

Du får gärna ringa eller mejla mig om du har frågor om projektet Poolkanten.
Foto på Olof Olausson

Olof Olausson

VD Kynningsrud Bostäder

+46 790 653 501‬
olof.olausson@kynningsrud.se

Poolkanten, Gamla kronvägen i Partille.