Eken 15 – moderna villalägenheter mitt i Parkstaden

Eken 15

Moderna villalägenheter mitt i Parkstaden

Med Eken 15 har vi fått förtroendet att utforma två nya bostadshus i ett av Borås mest attraktiva villaområden. Med stor hänsyn till omgivningen skapar vi ett bekvämt boende i naturliga material och harmonierande färger. Två moderna trevåningshus som följer Parkstadens traditionella arkitektur och samtidigt bidrar med ett eget uttryck. Välkommen till Katrinebergsgatan 22!

Anmäl ditt intresse
Hitta din lägenhet
Svanenmärkt

Rum och kök

1,5 – 4

Boyta

46 – 87 kvm

Säljstart

2023

Inflyttning

2024

Planering
Säljstart

Byggstart

Upplåtelse
Inflyttning

Planering pågår
Säljstart
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttning

Känn dig som hemma

I Brf Eken 15 finns lägenheter för de flesta smaker och behov. Från effektiva tvårummare till generöst utformade treor och fyror. Ljuset, den generösa takhöjden och fina genomsikten är något som karaktäriserar alla våra villalägenheter i Parkstadens nyaste kvarter.

Interiören har ett både exklusivt och stilrent uttryck med naturnära material som parkett i praktiskt taget hela bostaden. Öppenheten mellan kök och vardagsrum ger en luftig atmosfär och de stora fönstren låter ljuset sträcka sig långt in i bostaden.

En trädgård för alla tillfällen

Kring bostadshusen anlägger vi en gemytlig trädgård som inbjuder till allt från socialt umgänge och trevliga gårdsfester till egen odling och återhämtning. Plantera dina egna jordgubbar, utmana grannen på kubb eller slå dig ned och njut en stund av den rogivande grönskan.

Bostadshuset uppförs med hänsyn till alla krav som ställs kring ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet – goda förutsättningar som giftfria material och låg engergiförbrukning bäddar för en hållbar livsstil.

Läs mer om vår hållbarhetsarbete här.

Så här går det till att köpa bostad av oss.

Kulturlivet väntar runt husknuten

Även omgivningen bjuder på något utöver det vanliga. Parkstadens klassiska kulturmiljö utgör en unik inramning till de nya bostadshusen. Ta en promenad i Ramnaparken eller en joggingtur runt Ramnasjön när andan faller på. Intill husknuten väntar dessutom sevärdheter som Rosenträdgården, Borås Museum, Fågelkolonin och Ramnavallen. Allt beläget på promenad- och cykelavstånd till Borås centrum.

Arkitektens vision

"Parkstaden i Borås är ett område med stora kvaliteter. Bebyggelsen som vuxit fram under många olika tidsperioder har skapat områdets identitet. Husens många fina gemensamma karaktärsdrag har inspirerat utvecklingen av Eken 15.

Det har varit viktigt att ge de nya flerbostadshusen ett klassiskt uttryck som harmonierar med områdets övriga bebyggelse, samtidigt som de ska kännas samtida med en egen karaktär. Hus i den här skalan ger fina förutsättningar för att skapa bostäder med mycket ljus och utblickar åt flera håll. Det har vi också tagit vara på i arbetet med planlösningarna. Trädgården ger dessutom villakvalitéer till bostäderna som är ganska unikt för flerbostadshus."

Anmäl intresse

* nödvändiga

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot information och marknadsföring via e-post och sms från oss. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken i vårt nyhetsbrev. Mer om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter hittar du här.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.

Välkommen att kontakta oss!

Försäljningen kommer ske via Hemm Mäkleri. Du får gärna ringa eller mejla till våra erfarna mäklare eller Kynningsruds projektutvecklare.
Image

Magnus Mattiasson

Reg Fastighetsmäklare

0733-358 000
magnus@hemm.se

Image

Carl Henrik Henrell

Reg Fastighetsmäklare

070-144 64 00
calle@hemm.se

Foto på Boldi Kisch

Boldi Kisch

Projektutvecklare

+46 728 55 63 56‬
boldi.kisch@kynningsrud.se

Eken 15, Katrinebergsgatan 22 i Borås.