Åsa Norra

Ett bekvämt boende nära havet

I attraktiva och expansiva Åsa kommer Kynningsrud Bostäder tillsammans med West Estate utveckla ett nytt bostadsområde med parhus, radhus och lägenheter i flerfamiljshus. I området finns också planer på en livsmedelsbutik och det kommer också byggas en ny skola. Detaljplanen för det nya området kommer startas under 2023 och säljstart planeras till 2025. Anmäl gärna ditt intresse så håller vi dig informerad om projektet.

Anmäl ditt intresse

Rum och kök

1 – 5

Boyta

30 – 120 kvm

Säljstart

2025

Inflyttning

2027

Planering
Säljstart

Byggstart

Upplåtelse

Inflyttning

Planering pågår
Säljstart
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttning

Lätt att känna sig hemma

Området ligger på bekvämt promenad- och cykelavstånd till både Åsa centrum, havet och Åsa station. Stationen ger, via pendeltåget, mycket goda kommunikationer till både Kungsbacka och Göteborg men också söderut mot Varberg.

Utöver bostäder planerar vi även för en livsmedelsbutik och på grannfastigheten pågår planarbete för den kommande Ölmevallaskolan som kommer att rymma 500 elever när den står färdig.

Nya hem för ett tryggt och bekvämt boende

I Åsa planerar vi för en variation av bostäder – stora som små lägenheter men också för par- och radhus. Samtliga bostäder med välplanerade planlösningar som erbjuder flexibilitet, fina siktlinjer och utblickar.

Sammantaget skapar vi en palett där det kommer finnas bostäder för alla åldrar och för olika behov. För det unga paret som söker sitt första boende, för barnfamiljen som vill lämna lägenheten i stan eller för det äldre paret som flyttar ifrån sin villa och söker ett bekvämt boende.

Bo bekvämt nära naturen

I Åsa är det alltid nära till havet och på strandpromenaden kan du njuta av dess skiftningar året runt. Hallands skogar, ängar och fält finns alldeles runt hörnet. 

Långa fina stränder gör Åsa till ett paradis för bad och vattensporter som kitesurf. Åsa IF bedriver stor ungdomsverksamhet inom fotboll men även bordtennis och innebandy står på programmet.

Vi tror mycket på Åsa

"Vi tror mycket på Åsa och jag ser verkligen fram emot att starta upp planläggningen av projektet.  Här finns alla komponenter på plats för att kunna skapa ett område som bidrar till stor livskvalitet för de framtida boende."

Olof Olausson, VD Kynningsrud Bostäder >

Anmäl intresse

* nödvändiga

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot information och marknadsföring via e-post och sms från oss. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken i vårt nyhetsbrev. Mer om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter hittar du här.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.

Välkommen att kontakta oss!

Du får gärna ringa eller mejla mig om du har frågor om projektet Åsa Norra.

Foto på Olof Olausson

Olof Olausson

VD Kynningsrud Bostäder

+46 790 653 501‬‬
olof.olausson@kynningsrud.se

Åsa Norra ligger norr om Kläppavägen och öster om Varbergsvägen.